Loepzuiver

Hoi!

Goed nieuws! 
Je kunt mijn boek Loepzuiver bestellen.
Dit koffietafelboek op A4-formaat staat vol muziekverhalen, interviews, unieke foto's en fantastische illustraties van Hans Hoog Stoevenbelt

Met medewerking van o.a. Pete Brown Mike VernonNicko ChristiansenPete TownshendJohn IllsleyEric BurdonJohn Mayalll, Bennie JolinkAlan GascoigneWillem TerhorstBobby WhitlockJerry ShirleyLuke LaneJohn HellierCharlie HartSlim Chance en vele anderen.
Verhalen over een optreden Eric Clapton, stiekem luisteren naar Humble Pie, Dire Straits in de feesttent, optreden met Appie Daalmeijer, een dag wachten op Livin' Blues, Slim Chance helpen opbouwen en afbreken, opgroeien in de Achterhoek, de spirit van Ronnie Lane in Wales, een verrassend bezoek in Londen en anekdotes over Geraint Watkins en nog veel meer.
Iedere pagina is weer nieuw en verrassend. 

Je regelt je bestelling makkelijk via de website van Het Boekenschap en het komt dan op 28 november in je brievenbus vallen!
Wie nu besteld, heeft het boek (met een koffietafel-sessie cd) voor een speciale prijs en je helpt mij om het boek voor te financieren.

Lees er meer over op deze site!

Laat even weten of je het boek besteld hebt...